Prima Carbo Solutions

Prima Carbo on vuonna 2019 perustettu shungiittipohjaisiin innovaatioihin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat shungiitti-lämmityselementit, shungiittipohjainen dolomiittilannoite sekä vedenpuhdistin.

Paremman ja puhtaamman huomisen puolesta

Käyttämämme shungiitti on peräisin Karhumäen louhokselta, sillä kyseistä mineraalia ei ole löydetty mistään niin paljon kuin Karjalasta. Kaikki tuotteet ovat käyneet läpi pitkällisen tuotekehityksen ja testauksen, jotta voimme taata korkean laadun. Tänä päivänä ihmiset kaipaavat teknologisia ratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia ekologisesti; esimerkiksi Aasiassa infrapunalämpöön perustuvat lattialämmityskalvot ovat jo valtavirtaa. Kun aurinkoenergian suosio lisääntyy, tarve ajastettaville lämmitysratkaisuille vain kasvaa.

Prima Carbo lyhyesti:

  • Perustettu vuonna 2019
  • Shungiittipohjaisia innovaatioita tarjoava yritys
  • Käytetty shungiitti peräisin Karhumäen louhokselta
  • Laaja valikoima erilaisia tuotteita

Shungiitti-pohjaiset ratkaisumme

Prima Carbo Heating

Ainutlaatuiseen shungiitti-maaliseokseen perustuvat lämmityselementtimme säästävät energiaa sekä tuottavat miellyttävää auringonsäteilyn kaltaista lämpöä.

Lue lisää

Prima Carbo Aqua

Shungiitti-vedenpuhdistin, joka hyödyntää mineraalin luonnostaan absorboivia ominaisuuksia, suodattaa puhdasta vettä niin järvestä, kaivosta kuin hanastakin.

Lue lisää

Prima Carbo Fertilizers

Paljon hivenaineita sisältävänä mineraalina shungiittipohjainen lannoite ravitsee kasveja, tuhoaa bakteereja ja imee vettä. 100% luonnontuote.

Lue lisää